fbpx

Vrije basisschool De Weg-Wijzer Zaffelare – Inhuldiging

februari 2, 2018
jadepin

Onlangs werd de gloednieuwe vrije basisschool De Weg-Wijzer in Zaffelare plechtig ingehuldigd.
Deze nieuwe basisschool is een mooi strak en modern gebouw geworden dat ruimte biedt aan 400 kinderen, kleuters en leerlingen samen. Om tegemoet te komen aan het digitale tijdperk waarin we vandaag de dag leven en werken, werd het eveneens uitgerust met de nieuwste en modernste infrastructuur in de klassen.

Meer informatie over de school kan je alvast hier terugvinden: Vrije basisschool De Weg-Wijzer Zaffelare

Virtuele rondleiding

Om deze feestelijke gebeurtenis te ondersteunen brachten wij daags voor de inhuldiging een bezoekje aan de school om een fotoshoot uit te voeren voor de aanmaak van een virtuele rondleiding. Daarbij maakten we een hele reeks hoge resolutie foto’s van een ruime selectie aan lokalen en plaatsen binnen de school.

Neem alvast zelf een kijkje binnenin en ontdek de verschillende plaatsen. Je kan even binnenkijken in de peuterklas, kleuterklas, klassen van de 1e, 2e en 3e graad, enz.

Start de virtuele belevenis hieronder door op de afbeelding te klikken.

vrije basisschool De Weg-Wijzer Zaffelare

Bent u ook op zoek naar creatieve mogelijkheden om uw verhaal of gebeurtenis in beeld te brengen ? Misschien met een virtuele rondleiding of zelfs 360 graden video ? Dat kan alvast met onze professionele oplossingen.
Ontdek hier meer over ons divers aanbod:
Virtuele rondleidingen
Professionele 360 graden video