fbpx

Binnenkijken in school De Kleine Wereld in Asse

februari 4, 2021
jadepin

De Kleine Wereld in Asse

Ook in 2021 blijft de COVID-19 problematiek verantwoordelijk voor veel kopzorgen. Zo ook bij de directie van school De Kleine Wereld in Asse, waar weldra weer van start wordt gegaan met nieuwe inschrijvingen.

Omdat het ten heden dag vrijwel onmogelijk is om grote groepen mensen tegelijkertijd bij elkaar samen te brengen omwille van de vele maatregelen, kwam de directie met het idee om een virtuele rondleiding te laten maken van de school. Zodoende kunnen de kenmerken en kwaliteiten van de school toch onder de aandacht gebracht worden van het brede doelpubliek, namelijke nieuwe leerlingen en ouders.

De Kleine Wereld

Met veel zin gingen we dan ook aan de slag om van deze school ook weer een mooi virtueel werkje te maken. In samenspraak met de enthousiaste directeur kozen we ervoor om een zo breed mogelijke kijk op de school te brengen.
Daarbij verkozen we om niet elke individuele klas in beeld te brengen, maar wel tenminste één klas van elk leerjaar.

Daarnaast maakten we ook nog beelden van de andere ruimtes die je doorgaans in een school kunt terugvinden. Denk daarbij aan de refter, turnzaal, leraarskamer en zelfs een leuke leesruimte.

Het resultaat kan je hieronder bekijken: veel plezier bij het verkennen van deze leuke school!


Meer informatie over deze school kan je terugvinden op de website: De Kleine Wereld – Asse

Offerte of informatie aanvragen

Wil jij ook meer weten over virtuele rondleidingen of een virtuele showroom ? Laat het ons even weten, we bekijken dan alvast welke oplossingen we kunnen bieden.

No comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *