fbpx

360 graden foto’s

360 graden foto’s zijn een krachtig middel om een levensechte voorstelling te creëren van het onderwerp of de omgeving die je in de kijker wil zetten. Ze worden daarom ook veelvuldig gebruikt bij het maken van virtuele rondleidingen of soms ook om wat meer creatieve beelden te maken voor social media zoals zogenaamde tiny planet foto’s. Doorgaans zijn dergelijk beelden voldoende voor de uitwerking van de gevraagde oplossing.

Maar in sommige gevallen is het echter gewenst om ook bijkomende beelden vanuit de hoogte te integreren in de voorziene oplossing, bijvoorbeeld om als startpunt te fungeren van de virtuele rondleiding. Om dit te realiseren kunnen wij terugvallen op onze professionele expertise van luchtoperaties.


tiny planet

360 graden luchtbeelden

360 graden beelden in de lucht of kortweg 360 graden luchtbeelden.

Het idee is uiteraard identiek aan gewone 360 graden foto’s maar de uitvoering wordt een stuk complexer omdat er een dimensie bijkomt, namelijk de hoogte.

Om dit te realiseren kunnen we gebruik gaan maken van ondermeer drones, die onze speciale apparatuur de lucht in kunnen sturen voor spectaculaire beeldopnames, zij het 360 graden foto’s of 360 graden video. Niet alleen is The 360 Experience zelf gespecialiseerd én gecertifieerd voor het inzetten van drones bij commerciële activiteiten, maar daarnaast werken we ook samen met enkele andere professionele partners binnen de drone & luchtvaart wereld om ten allen tijde een efficiënte en veilige uitvoering te kunnen garanderen.

Hoe hoog het virtueel uitzichtpunt ook moet zijn, we zorgen ervoor dat we voor jou die unieke 360 graden beelden kunnen shooten die uw project de ultieme touch zullen geven.

Toepassingen

Offerte aanvragen

U zoekt een professionele partner om uw idee of project te realiseren ? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.
Eerder interesse in een 360 graden video ? Geen nood, ontdek hier onze 360 graden video oplossingen