fbpx

Drone luchtbeelden

Een bedrijfsfilm, allerhande evenementen, beelden voor documentatiedoeleinden, het zijn slechts enkele voorbeelden uit een waaier van toepassingen waarbij drone beelden hun nut bewijzen. Met onze dual pilot / camera-operator configuratie bieden wij alvast een professionele oplossing waarbij én creativiteit én veiligheid hand in hand gaan.

De aparte besturing van de drone door de piloot enerzijds en de onafhankelijke besturing van de camera door de camera-operator anderzijds, maakt dat deze soms moeilijk te combineren handelingen beter onder controle zijn, wat uiteindelijk resulteert in optimale veiligheidsomstandigheden en meer kwalitatieve beelden.

360 graden luchtbeelden

360 graden beelden in de lucht of kortweg 360 graden luchtbeelden.

Het idee is uiteraard identiek aan gewone 360 graden foto’s maar de uitvoering wordt een stuk complexer omdat er een dimensie bijkomt, namelijk de hoogte.

Om dit te realiseren kunnen we gebruik gaan maken van ondermeer drones, die onze speciale apparatuur de lucht in kunnen sturen voor spectaculaire beeldopnames, zij het 360 graden foto’s of 360 graden video. Niet alleen is The 360 Experience zelf gespecialiseerd én gecertifieerd voor het inzetten van drones bij commerciële activiteiten, maar daarnaast werken we ook samen met enkele andere professionele partners binnen de drone & luchtvaart wereld om ten allen tijde een efficiënte en veilige uitvoering te kunnen garanderen.

Hoe hoog het virtueel uitzichtpunt ook moet zijn, we zorgen ervoor dat we voor jou die unieke 360 graden beelden kunnen shooten die uw project de ultieme touch zullen geven.

Toepassingen

Diverse toepassingen zoals bedrijfsfilms, 360° panorama zichten, infrastructuurwerken, evenementen & feesten zijn slechts een handgreep uit de vele mogelijkheden.

Moeilijk bereikbare plaatsen zoals daken, schoorstenen, torens, masten, windmolens enz. kunnen in kaart gebracht worden om verdere analyse van problemen, schade enz. mogelijk te maken.

Inspecties kunnen eveneens gebeuren op basis van thermische beeldvorming, bv. bij zonnepanelen, dakisolaties, overige toepassingen waarbij het detecteren van warmteverliezen of hotspots noodzakelijk is.

3D modellen, oppervlaktemetingen, volumebepalingen worden mogelijk dankzij het gebruik van fotogrammetrie. Progressie van constructieprojecten kan worden bepaald dmv beeldopnames op verschillende tijdstippen.

Offerte aanvragen

U zoekt een professionele partner om uw idee of project te realiseren ? Aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.