fbpx

Ontdek ons professioneel aanbod

Hoge resolutie 360 graden foto’s vormen de basis van elke virtuele tour en dat is bij ons niet anders. Want enkel een hoogstaande kwalitatieve benadering kan ervoor zorgen dat uw bezoekers zo een waarheidsgetrouwe ervaring zullen beleven bij het volgen van een virtuele tour.

Met onze premium virtual tours bieden wij dan ook dé digitale oplossing voor uw virtuele rondleiding of VR project.

Meer lezen

Een 360 graden video die indruk maakt en tot de verbeelding spreekt, daarmee vertel je het verhaal achter uw bedrijf of product op een manier die gegarandeerd zal blijven hangen.

Met onze professionele 360 graden video oplossingen helpen we jou dan ook graag verder bij de realisatie van uw idee en de uitwerking van dergelijke unieke 360 graden belevenis.

Toepasbaar binnen domeinen zoals HR,rekrutering & bedrijfsfilms, constructie & bouwprojecten, evenementen en zo veel meer.

Over 360° foto Over 360° video

In samenwerking met enkele professionele partners voorziet ons aanbod ook in de productie van allerlei videomateriaal, zowel op de grond als in de lucht met de inzet van drones.
Denk daarbij aan oplossingen voor bedrijfsvideo’s, promotie video’s, educatieve video’s, instructiefilmpjes enz.
De mogelijkheden zijn uitgebreid dus informeer vrijblijvend hoe we jou verder kunnen helpen.

Virtuele rondleidingen kan je ook gebruiken voor e-learning & training toepassingen. Daarbij kunnen allerlei elementen worden toegevoegd zoals interactieve vraag & antwoord schermen, verborgen hotspots, positieve & negatieve scores en timers. Op deze wijze kunnen interactieve training tools worden gebouwd die door de zeer visuele voorstelling een realistische kijk geven op de leerstof, aan te leren procedures of trainingscenario’s.
Potentieel gevaarlijke situaties en levensbedreigende scenario’s kunnen alzo op een effectieve wijze worden gesimuleerd binnen een veilige virtuele omgeving.

E-learning & training